Rakan Kami

OmniaUSB akan terus mengembangkan perkongsian pintar dengan jenama dan syarikat yang akan memberi nilai tambah kepada komuniti OmniaUSB
HM adalah laman web akhbar yang berjaya mencapai melebihi 8 juta paparan muka setiap bulan dengan 3.9 juta purata bulanan pelawat unik. Kadar paparan yang tinggi menunjukkan laman web Harian Metro adalah di antara salah satu sumber rujukan utama bagi pelayar Internet untuk mendapatkan informasi di samping kandungannya yang menarik. HM memaparkan berita yang relevan dengan masyarakat dan kisah yang membangkitkan emosi yang kuat. Fokus editorial dan periklanannya merangkumi produk FMCG, Komunikasi, Perkhidmatan, Institusi Kewangan, Automotif dan PKS. Dengan jumlah pembaca tertinggi, HM tetap komited sepenuhnya untuk menyokong PKS dalam kerjasama dengan OmniaUSB dengan menyediakan liputan media dan penyelesaian iklan khas.
Kunjungi Website Harian Metro
APPOLOUS adalah penyelesaian sistem perniagaan 'cloud-based' yang sesuai untuk pelbagai perniagaan. 'Cloud-based' membolehkan anda mengakses sistem bisnes anda dengan mudah pada bila-bila masa dan menguruskan perniagaan anda di mana sahaja. Sebagai rakan pintar teknologi, OmniaUSB membolehkan PKS memanfaatkan penyelesaian sistem bisnes ini dengan pelbagai faedah yang dapat menyumbang secara signifikan kepada pertumbuhan perniagaan secara keseluruhan.
Percuma untuk sebulan
Appolous’ Business System